ΠΑΟΚ : Κλήθηκε Ολλανδία ο Λύρατζης

Μια κίνηση, που μπορεί ο καθένας να την ερμηνεύσει διαφορετικά, είναι η απόφαση του Λουτσέσκου να «ανεβάσει» εκτάκτως στην Ολλανδία τον νεαρό αμυντικό Λευτέρη Λύρατζη.

Στον ΠΑΟΚ πάρθηκε η απόφαση να «ανέβει» άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία ο νεαρός ποδοσφαιριστής Λευτέρης Λύρατζης.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός που θα είναι στο Όοστεμπεεκ το μεσημέρι και θα συμμετέχει στην αποψινή απογευματινή προπόνηση δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο φιλικό που έχει η ομάδα, την Δευτέρα (16/7) κόντρα στη Ντε Γκράφσαπ.

Αυτή η απόφαση ολίγον τι ξαφνιάζει από την άποψη πως η ομάδα την Τρίτη (17/7) επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Ελπίδων να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων. Επίσης αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχουν οι Μάτος και οι Κίτσιου.

Εκτός κι αν ο Λουτσέσκου έχει πάρει την απόφαση να παραχωρήσει τον τελευταίο δανεικό σε άλλη ομάδα. Σίγουρα, η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να «ανεβάσει» τον Λύρατζη στην Ολλανδία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μόνο ο 49χρονος προπονητή μπορεί να την ξεδιαλύνει.  

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από