ΑΕΚ : «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με… τέσσερις δικηγόρους»

Η «απάντηση» της ΑΕΚ στα όσα επικαλείται η πλευρά του Ολυμπιακού για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου

Μπορεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σχετικά με την προσφυγή που έχει καταθέσει προς τον παίκτη και τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ να αναβλήθηκε, όμως η… διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται και εκτός δικαστηρίων.

Αμέσως μετά την αναβολή της υπόθεσης από την πλευρά του Ολυμπιακού υπήρξε ένα κλίμα αμφισβήτησης σχετικά με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Ένωση με τον παίκτη, με τους ερυθρόλευκους να… αναρωτιούνται αν φοβάται κάτι η ΑΕΚ και δεν το παρουσίασε.

Η απάντηση της Ένωσης στο συγκεκριμένο… ερώτημα ήταν άμεση, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση στην οποία μας είχε ενημερώσει εδώ και τέσσερις μέρες ότι θα ζητήσει αναβολή;».

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως το συμβόλαιο που έχουν στα χέρια τους και έχει την υπογραφή του Χριστοδουλόπουλου για τη νέα σεζόν, θα παρουσιαστεί κανονικά στην εκδίκαση της υπόθεσης. Που σήμερα αναβλήθηκε.

Τον Μάιο που ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των δύο πλευρών ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα υπογράψει τον Λάζαρο ως ελεύθερο. Η ΑΕΚ απάντησε μέσω εξώδικου πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί αν γίνει, διότι ο παίκτης δεσμεύεται με την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός τότε επέλεξε να κινηθεί σαν να μην υπάρχει συμβόλαιο με την Ένωση. Κάτι, που προκαλεί τώρα την απορία των ανθρώπων της ΑΕΚ σχετικά με το σημερινό αίτημα του Ολυμπιακού περί παρουσίασης ενός εγγράφου που θεωρούνταν… ανύπαρκτο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από