ΠΑΟΚ : «Μισός» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Ο Λουτσέσκου έχει δώσει ρεπό μέχρι αύριο (18/7), οπότε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο είναι την Πέμπτη (19/7).

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεεκ της Ολλανδία. Η αποστολή του Δικέφαλου θα επιστρέψει… «μισή» σήμερα (17/7) στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι περισσότεροι ξένοι παίκτες πήραν άδεια από χθες (16/7) για να βρεθούν στις πατρίδες τους, καθώς η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα είναι την Πέμπτη (19/7).

Έτσι οι Πρίγιοβιτς, Μιχόγεβιτς, Χατσερίδης, Ελ Καντουρί, Κάνιας, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Μουλέν δε θα επιστρέψουν μαζί με την ομάδα στην Ελλάδα, η οποία πετάει στις 12:05 από τη Φρανκφούρτη για τη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με 7 φιλικά και πλέον μετά τα ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις τελευταίες ανάσες, η ομάδα θα έχει πέντε ημέρες προπονήσεων (από την Πέμπτη 19/7) μέχρι το πρώτο ματς με τη Βασιλεία στην Τούμπα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, το οποίο θα γίνει την επόμενη Τρίτη (24/7).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από