Κολάσο: «Είναι όνειρο να βρίσκομαι στον Άρη, θα δώσω και την ψυχή μου»

Ο Αργεντινός άσος του Άρη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους κιτρινόμαυρους, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Ο Νίκολας Κολάσο, ήρθε στον Άρη για να δυναμώσει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας δεν έκρυψε την χαρά και τον ενθουσιασμό του και υποσχέθηκε πως θα δώσει όλες τις δυνάμεις του και την ψυχή του για να ανταποδώσει την αγάπη που έχει πάρει και να ανταποκριθεί στα υψηλά στάνταρ των λοιπών μεγάλων Λατίνων ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από το Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης. Με έχουν κάνει να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος, όπως και ο κόσμος με το καλωσόρισμα που μου επεφύλασσε στο αεροδρόμιο. Ήταν σαν δώρο, τους ευχαριστώ πολύ.

Σαν στόχους στην ομάδα έχουμε να διεκδικήσουμε και γιατί όχι, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρωτάθλημα. Προσωπικά θα ήθελα με την απόδοσή μου να ξεπληρώσω την αγάπη που μου έχουν δώσει ήδη οι οπαδοί του Άρη και να τους δείξω τι είμαι σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος.

Η αλήθεια είναι πως ξέρω πόσο φανατικός είναι ο κόσμος και πόσο αγαπάει τους παίκτες και την ομάδα, αλλά και τη σχέση που έχει με τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές. Έχουν περάσει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή στον Άρη και έχουν παίξει πολύ καλά και θέλω να ανταποκριθώ στα στάνταρ που έχουν θέσει οι προηγούμενοι.

Θα αφήσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και θα αποδείξω την ποιότητά μου σαν ποδοσφαιριστής. Θα δώσω και την ψυχή μου. Είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται και τρέχει πάντα για τους συμπαίκτες του.

Ομολογώ πως είναι ένα πραγματικό όνειρο το να βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με βοήθησαν να το πραγματοποιήσω. Θέλω να είμαστε εμείς για τους οπαδούς και οι οπαδοί για εμάς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από