Ρουμανικά σενάρια για φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αλιμπέκ

Ρουμανικά ΜΜΕ γράφουν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντένις Αλιμπέκ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει για έναν επιθετικό και όσο το θέμα παραμένει ανοιχτό, τόσο θα γράφονται και διάφορα σενάρια.

Στη Ρουμανία υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει τον Ντένις Αλιμπέκ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στο εν λόγω σενάριο μπλέκεται φυσικά και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το θέμα προέκυψε όταν ο Φλόριν Λόβιν (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Στεάουα) δήλωσε ότι επικοινώνησε μαζί του ο Λουτσέσκου και του είπε ότι είναι θετικός στην απόκτηση του Ντένις Αλιμπέκ.

«Υπάρχουν συζητήσεις του Αλιμπέκ με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Λουτσέσκου. Ο Ράζβαν μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι ο Ντένις, είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο, αλλά γνωρίζει ότι έχει κάποια… προβλήματα. Ωστόσο πιστεύει ότι θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του, εφόσον καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία», τόνισε ο Λόβιν σε ρουμανικό ΜΜΕ.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι για τον Ρουμάνο επιθετικό ενδιαφέρεται και η Αλ Σαμπάμπ.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ ο Άλιμπεκ, επειδή ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Οι Άραβες έχουν συνήθως αυτήν την υπερηφάνεια να παίρνουν παίκτες που είχαν επιτυχία κατά τη περσινή σεζόν. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η Στεάουα θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά και πρακτικά. Θα ήταν ευκολότερο για τον Ντένις», κατέληξε ο Λόβιν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από