Μοίρασαν αυτόγραφα οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μετά το φιλικό με τη Σεντ Τρούιντεν υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τη συμπαράσταση δεκάδων οπαδών του είχε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Σεντ Τρούιντεν (1-1). Οι Ερυθρόλευκοι φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περίμενε υπομονετικά τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, με τους Πειραιώτες να υπογράφουν αυτόγραφα και να γεμίζουν με χαρά τους φιλάθλους τους. Οι οπαδοί του συλλόγου ταξίδεψαν από τις γύρω περιοχές και έδωσαν ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του πλέον το παιχνίδι με τη Σεντ Τρούιντεν και συνεχίζει την προετοιμασία του, με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (21/07). Το συγκρότημα του Πορτογάλου προπονητή θα αντιμετωπίσει την Γκενκ, στο τέταρτο φιλικό του επί βελγικού εδάφους, το οποίο θα είναι το πιο δυνατό που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη φετινή του προετοιμασία.

Δείτε τις φωτογραφίες με τους Ερυθρόλευκους στα social media:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από