Ολυμπιακός : Χωρίς Οτζίτζα με Λεβαδειακό

Ο Βέλγος μέσος δεν είναι 100% έτοιμος και ο Λεμονής τον άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τη Λιβαδειά στο «Καραϊσκάκη»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Λεβαδειακό και ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την αυριανή αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκη». Εκτός έμεινε ο Οτζίτζα καθώς ο Βέλγος έχασε αρκετές προπονήσεις και δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Ο Λεμονής δεν ήθελε να πάρει κάποιο ρίσκο καθώς την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και θέλει ετοιμοπόλεμο τον διεθνή μέσο για το μεγάλο ματς στην Πορτογαλία.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Μπεν (ο Λεμονής έκρινε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος) και ο Βούκοβιτς, ενώ ως γνωστόν απουσιάζει ο Ρομαό που είναι τιμωρημένος. Ο Λεμονής συμπεριέλαβε στην αποστολή των πρωταθλητών τον Σεμπά αλλά και τον  Φελίπε Πάρντο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι η ακόλουθη:

Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από