Ολυμπιακός : Η ενδεκάδα κόντρα στη Γκενκ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (16:00) τη Γκενκ σε φιλικό παιχνίδι και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει με τον Φορτούνη και τους Λάζαρο και Φετφατζίδη πίσω από τον Γκερέρο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γκενκ σε λίγη ώρα (16:00) σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι και το τελευταίο επί βελγικού εδάφους, καθώς αύριο η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Έρμελο.

Οι Πειραιώτες παίζουν το πιο δυνατό φιλικό του έως τώρα στην προετοιμασία και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης και τους τρεις Έλληνες διεθνείς (Χριστοδουλόπουλο-Φορτούνη-Φετφατζίδη) πίσω του, ενώ στο κέντρο θα είναι ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χουτετσιώτης, ενώ μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βοπύκοβιτς και Τσιμίκας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γκερέρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από