ΠΑΟΚ : Καταλήγει στην 11αδα με Βασιλεία

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει βάλει τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βασιλεία. Σήμερα και αύριο οι τελευταίες προπονήσεις των ασπρόμαυρων με τον Ρουμάνο τεχνικό να αποφασίσει και για την 11αδα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τη Βασιλεία συνεχίζεται και σήμερα (22/7) με τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου να προπονούνται στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να προπονείται κανονικά το Σάββατο και πλέον μοναδική απουσία είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης θα αποφασίσει για την 11αδα που θα παρατάξει στο ματς της Τρίτης (24/7).

Στις 10:00 το πρωί ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Τούμπα, για τελευταία φορά πριν τον αγώνα, ενώ στις 12:00, Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Οι Ελβετοί θα έρθουν στην Τούμπα το απόγευμα της ίδιας ημέρας (23/7) και στις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο Ράφαελ Βίκι. Η τελευταία προπόνηση της Βασιλείας θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από