Στάικος: «Τιμή μας που παίζουμε στον Παναθηναϊκό, θα κυνηγήσουμε κάθε ευκαιρία»

Ένας από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς του Παναθηναϊκού, ο Πασχάλης Στάικος αναφέρθηκε στην ευκαιρία που παίρνουν πολλά νεαρά απιδιά των Ακαδημιών του τριφυλλιού, στην πρώτη ομάδα.

Ο Πασχάλης Στάικος, ήταν ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στη φιλική ήττα από την Αντβέρπ με 2-1 και ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στην προετοιμασία των πράσινων και αναμένεται να πάρει φέτος τις ευκαιρίες του από τον Γιώργο Δώνη. Όπως άλλωστε και άλλοι νεαροί που προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Στάικος μίλησε για την ευκαιρία που δίνεται σε αυτό και τους συμπαίκτες του στο Sportime:

Αναφερόμενος στα μέχρι τώρα συμπεράσματα: «Είναι νωρίς για εμάς, οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε είναι πιο έτοιμες. Θέλουμε να βγάλουμε πράγματα στις προπονήσεις. Κάποια θα εφαρμοστούν, κάποια άλλα όχι. Είναι και η κούραση στη μέση, αλλά υπάρχει καλή παρουσία ως ομάδα από την πλευρά μας. Βλέπουμε τη δουλειά μας να πιάνει τόπο».

Σχετικά με το γκολ που σημείωσε: «Το γκολ δίνει ώθηση. Σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα κάθε κατάσταση. Ξεμπλοκάρει το μυαλό. Ως εκεί όμως».

Τέλος έκανε λόγο για τις ευκαιρίες που θα πάρουν οι νέοι: «Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω μας. Οι νέοι παίκτες θέλουμε να παίξουμε στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μία δύσκολη περίοδος ξεπεράστηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι το λέμε, απλά για να το λέμε. Είναι τιμή να παίζουμε στον Παναθηναϊκό. Είμαστε από την Ακαδημία εδώ. Προσωπικά από 13 ετών. Είναι σεζόν που θα μας δοθούν ευκαιρίες και θα τις κυνηγήσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από