Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Ένγκελς

Η Άντερλεχτ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μπιορν Ένγκελς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς ενημερώθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Μάρκο Μάριν και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς πως δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βέλγος αμυντικός που στοίχισε 6-7 εκατ. ευρώ για τους ερυθρόλευκους δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και θα αποχωρήσει από το λιμάνι μετά από έναν χρόνο παρουσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ένγκελς βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα. Η βελγική ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Εμπεμπά στο κέντρο της άμυνας και ο Ένγκελς θεωρείται η ιδανική λύση.

Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ένγκελς, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό αν θέλει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού ή με κανονική μεταγραφή. Πέρα από την Άντερλεχτ, ο αμυντικός των ερυθρόλευκων βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κι άλλων βελγικών ομάδων, όπως η Κλάμπ Μπριζ, η Γκενκ και η Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από