ΑΣ Άρης : «Συγχαρητήρια στον Καρυπίδη – Στήριξη με διαρκείας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τις μέχρι τώρα κινήσεις του, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, καλώντας παράλληλα τους οπαδούς του «Θεού του πολέμου», να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται με αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή τις μέχρι τώρα κινήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη εξέδωσε ο ΑΣ Άρης. Η «μάνα» του ιστορικού συλλόγου τονίζει τα βελτιωτικά έργα που έγιναν σε Βικελίδης και Νέο Ρύσιο, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις και την πρόσληψη ενός «ικανότατου προπονητή», όπως χαρακτηρίζει τον Πάκο Ερέρα.

Παράλληλα καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τον μεγαλομέτοχο με αγορά εισιτηρίων διαρκείας «ώστε να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση και κίνητρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ του Α.Σ. ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ βλέποντας τις εξαιρετικές ενέργειες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ όπως, τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης και του Δασυγένειου αθλητικού κέντρου, την πρόσληψη ενός ικανότατου προπονητικού τιμ, και τις υψηλού επιπέδου και προσδοκιών μεταγραφές ποδοσφαιριστών,
θα ήθελε να συγχαρεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να ξαναφέρει τον ΑΡΗ στο επίπεδο που του αξίζει και που όλοι εμείς οι Αρειανοί θέλουμε.

Μια τόσο μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια αξίζει τη έμπρακτη συμπαράσταση όλων των Αρειανών. Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να συνεχίσει να βοηθά και να στηρίζει το έργο της ΠΑΕ και του προέδρου της αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ώθηση και κίνητρο στον κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ να συνεχίσει να μεγαλώνει τον ΑΡΗ μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από