«Πρόταση 7.000.000 ευρώ του Ολυμπιακού για Ζουνγκού»

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7.000.000 ευρώ στην Αμιάν για την απόκτηση του Μπονγκανί Ζουνγκού, σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του 25χρονου μέσου.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7.000.000 ευρώ στην Αμιάν για τον Μπονγκανί Ζουνγκού, σύμφωνα με την νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα Soccerladuma. Πρόκειται για 25χρονο μέσο από τη Νότια Αφρική, ο οποίος ανήκει στην γαλλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, όταν η τελευταία τον απέκτησε έναντι περίπου 2.000.000 ευρώ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεργάστηκε με τον Ζουνγκού τη σεζόν 2016-2017 στη Βικτόρια Γκιμαράες, ανεβάζοντας μάλιστα τον ποδοσφαιριστή από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα των Πορτογάλων, και κατά πάσα πιθανότητα από εκεί προέρχεται το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Η Αμιάν δεν προτίθεται να αφήσει τον Νοτιοαφρικανό να αποχωρήσει, θεωρώντας των έναν εκ των ποδοσφαιριστών – κλειδιά της ομάδας της και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδρασή της στην προσφορά των Πειραιωτών, σε περίπτωση που το εν λόγω ρεπορτάζ έχει βάση.

Στο παρελθόν, για τον 25χρονο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον επίσης η Τορίνο, η Λιόν και η Μονακό. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις και πέτυχε 1 γκολ στη Ligue 1.

Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του Αφρικανού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από