Άρης : Φρένο Ερέρα και δώρο μια προπόνηση (pics)

Μόνο το απόγευμα θα προπονηθούν την Δευτέρα (30/7) οι κιτρινόμαυροι, καθώς ο Πάκο Ερερα διαπίστωσε σημάδια κόπωσης στους ποδοσφαιριστές του.

Κόπωση διέκρινε στους παίκτες του ο Πάκο Ερέρα μετά το σημερινό (29/7) πρόγραμμα διπλής προπόνησης. Η υψηλή ένταση, αλλά και το ότι ο αγώνας με τη Μπίρσοτ έγινε σε συνθήκες… ελληνικού καλοκαιριού, τον κάνουν να πατά λίγο φρένο στην πίεση που ασκείται στο ρόστερ.

Έτσι αύριο (30/7) θα γίνει μόνο απογευματινή προπόνηση, αντί για διπλή που αρχικά ήταν προγραμματισμένο, αφού οι Ισπανός δεν θέλει με τίποτε η επιβάρυνση να κοστίσει κάποιο τραυματισμό.

Πάντως το ευχάριστο είναι δεν υπήρξαν προβλήματα την Κυριακή, καθώς ο Ερέρα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας, το οποίο επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.

Τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής -επί ολλανδικού εδάφους- συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά).

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από