Αποκλειστικό : Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον 19χρονο Βόσνιο Βλάνταν Ντανίλοβιτς!

Επαφές της ΑΕΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον νεαρό Βόσνιο αμυντικό μέσο Βλάνταν Ντανίλοβιτς.

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει ήδη σε έξι μεταγραφές (Οικονόμου, Αλμπάνης, Γιαννίκογλου, Μπογέ, Αλεφ και Πόνσε) αυτό το καλοκαίρι, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Παράλληλα, η Ενωση εξετάζει και την προοπτική απόκτησης ποδοσφαιριστών με… μέλλον. Ένας εξ’ αυτών και ο νεαρός Βόσνιος Βλάνταν Ντανίλοβιτς, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και πέρυσι στην 1η κατηγορία έπαιξε σε 30 ματς, ενώ είναι και διεθνής με την U-21 της Βοσνίας. Πρόπερσι είχε 22 ματς στην Β’ εθνική, ενώ η Μπόρατς υποβιβάστηκε και επιστρέφει στην Β’ κατηγορία.

Ο Ντανίλοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Μπόρατς και στην ΑΕΚ θέλουν να τον αγοράσουν. Η ομάδα της Βοσνίας αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θέλουν να πουλήσουν για να έχουν έσοδα, ενώ και η Νις ενδιαφέρεται για τον νεαρό χαφ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ενωσης Βλάνταν Ματιάσεβιτς και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζουν άριστα την αγορά της Βοσνίας και άπαντες θεωρούν τον 19χρονο ένα από τα καλύτερα προϊόντα του εγχώριου ποδοσφαίρου. Άλλωστε η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες που της… βγήκε, έβαλε αρκετούς Βόσνιους στην λίστα της. Και ένας εξ’ αυτών και μάλιστα ψηλά είναι ο Ντανίλοβιτς, όπως και ο 30χρονος Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από