Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε σουηδικό μέσο, μίλησε για την ζωή του στην Ελλάδα αλλά και για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σε δηλώσεις που έδωσε σε μέσο της Σουηδίας αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, το γκολ του με την ΑΕΚ και για το μέλλον του στους «πράσινους».
Παράλληλα, μίλησε και για την ζωή του στην Ελλάδα αλλά και στο κλίμα της χώρας μας.
Αναλυτικά τι δήλωσε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ:
Για το γκολ που σημείωσε:
«Ήταν πολύ ωραία. Μπορείς να καταλάβεις ότι σημαίνει πολλά να σκοράρεις σ’ ένα ντέρμπι».
Για τον χρόνο συμμετοχής του:
«Είμαστε τρεις επιθετικοί. Ο κόουτς συνήθως κάνει ροτέισον με τους άλλους. Εγώ έχω πάρει κάποια λεπτά από δω και από κει».
Για τον στόχο του Παναθηναϊκού:
«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αφορούσε κυρίως την δεύτερη θέση, επειδή αυτή μπορεί να δώσει την ευκαιρία για το Champions League μέσω των προκριματικών. Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μαθηματικά, αλλά η συγκέντρωσή μας αφορά κυρίως την δεύτερη θέση…. Στα μέσα της σεζόν. Είναι πολύ ασυνήθιστο να είναι έτσι η κατάσταση. Αλλά τώρα είμαι στα μέσα των Play Off, δεν ασχολούμαι πολύ μ’ αυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται και μετά την σεζόν μπορούμε να μιλήσουμε. Μεγαλώνω και θέλω να γνωρίζω τι συμβαίνει, αλλά ήταν καλό που σκόραρα».
Για τις προτάσεις που είχε τον χειμώνα:
«Είναι φυσικά κολακευτικό που με θέλουν ομάδες. Αλλά από την στιγμή που έχω συμβόλαιο εδώ και που είχαμε τόσα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, σέβομαι την απόφαση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε την πρόταση. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα κι έπειτα θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.
Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω στην Σουηδία ή να μείνω στο εξωτερικό. Χρειάζομαι να έχω μία καλή σχέση με την οικογένειά μου και να είμαι σημαντικός για την ομάδα μου. Αισθάνομαι πως να ανταποκριθώ στο επίπεδο εδώ, οπότε θα είχε πλάκα αν ήμουν σε μία ομάδα αντίστοιχου επιπέδου που να ήμουν σημαντικός.
Ναι, έχει υπάρξει ενδιαφέρον από την Σουηδία, αλλά κατά κύριο ήταν ομάδες που απλά τσέκαραν την κατάσταση».
Για την ζωή στην Ελλάδα:
«Απολαμβάνουμε πραγματικά την ζωή στην Αθήνα. Είναι απίστευτα καλή. Πάντα καλός καιρός και είμαστε έξω σχεδόν όλη την ώρα. Κοινωνικοποιήσε μ’ έναν διαφορετικό τρόπο με άλλες οικογένειες εδώ. Υπάρχει πολύς καφές. Είναι πολυ κοινωνικά μ’ έναν ωραίο τρόπο».
Για το αν βρίσκεται με τους υπόλοιπους Σουηδούς που παίζουν εδώ:
«Δεν έχεις χρόνο στην πραγματικότητα για κάτι τέτοιο. Αλλά έχω συναντηθεί τόσο με τον Μπρόρσον όσο και με τον Ελίασον. Είναι πολύ καλοί. Έχω παίξει με τον Μπρόρσον στην Μάλμε. Μερικές φορές συναντιόμαστε σε μέρη που τρώμε μεσημεριανό και άλλα τέτοια».