Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, κόντρα στην ΑΕΚ, στην Opap Arena.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 στην Opap Arena, επί της ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.
Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο κρατά του παίκτες του με κίνητρο, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Για το ματς σχολίασε πως το κλειδί για το «τρίποντο» ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του.
Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Τότεναμ 5-1: 20ο πρωτάθλημα με πεντάρα
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με πολλές διακοπές και δεν είχε συνεχόμενες φάσεις και χωρίς ρυθμό για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και αυτό μας έδωσε ηρεμία, ενώ στον αντίπαλο έφερε νευρικότητα και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι στο πρώτο μέρος του αγώνα».
Ποιος ήταν ο τρόπος να κρατήσετε τους παίκτες σας συγκεντρωμένους για μία ακόμη νίκη εκτός έδρας;
«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, απομένουν τρία ματς. Μπορεί να είμαστε πρωταθλητές ωστόσο οι άλλες ομάδες είναι ανταγωνιστικές και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση ότι ερχόμαστε σε ένα τέτοιο γήπεδο να περάσουμε την ώρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο δε μας άρεσε η εικόνα μας, αλλά καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, αν είχαμε δεχτεί εμείς το γκολ τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας έκανε να νιώσουμε πιο άνετα στο παιχνίδι. Όμως μας ενδιαφέρει στα ματς να παρουσιαζόμαστε για να παίρνουμε τη νίκη γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει».
Ποια στοιχεία κρατάτε από το δεύτερο ημίχρονο;
«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο τολμηροί, προσπαθήσαμε και τρέξαμε περισσότερο. Το ίδιο όμως έκανε και ο αντίπαλος, έγινε πιο απειλητικός και δημιούργησε. Ωστόσο το κλειδί πιστεύω ότι ήταν το πρώτο γκολ που βάλαμε, γιατί μας έδωσε ηρεμία και για αυτό πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».