Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή την οποία επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague, με τον Παναθηναϊκό (11/5, 20:00).
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το βράδυ της Κυριακής (11/5, 20:00) από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Superleague.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή των Πειραιωτών, ενόψει του τελευταίου ντέρμπι της σεζόν, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Νταβίντ Κάρμο και οι τραυματίες Μπάμπης Κωστούλας και Αντρέ Όρτα.
Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που είδε την ποινή του να μειώνεται μετά την έφεση (σε αντίθεση με αυτή του Κάρμο) και να είναι και πάλι στη διάθεση του Βάσκου προπονητή.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
📋 #PAOOLY: 🔴⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/ylgsSWaY1u
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 10, 2025
Η αποστολή όπως την επέλεξε ο Μεντιλίμπαρ: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.