Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος» για τη σπουδαιότητα και το πόσο πετυχημένη είναι η διοργάνωση του Conference League, μεταξύ άλλων.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε, σε συνεργασία με την βραβευμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών «Red Mountain Films», το θεματικό ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος», λόγω των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» τη σεζόν 2023-24.
Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το MEGA το βράδυ της Πέμπτης (22/5), ένας από τους σημαντικούς καλεσμένους που μίλησαν ήταν και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Ο κ. Τσέφεριν τόνισε τη σπουδαιότητα και το πόσο πετυχημένη είναι η διοργάνωση του Conference League, ενώ αποκάλυψε πως μερικές φορές προτιμά να παρακολουθεί αγώνες αυτής της διοργάνωσης αντί του Champions League.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέφεριν στο ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος»
«Οι ελπίδες μας ήταν πάντα ότι θα γίνει μια ενδιαφέρουσα, ανταγωνιστική ποδοσφαιρική διοργάνωση, αλλά δεν ελπίζαμε καν ότι θα μπορούσε να είναι τόσο σούπερ πετυχημένη όσο είναι τώρα. Το Κόνφερενς Λιγκ την προηγούμενη χρονιά το κέρδισε η Γουέστ Χαμ και κάποιοι από την διοίκηση είπαν ότι κάποιοι από τους οπαδούς τους είπαν ότι προτιμούν να κερδίσουν αυτή την διοργάνωση από το να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Το οποίο σας λέει τα πάντα για το πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις μια διεθνή ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια παγκόσμια διοργάνωση. Είναι αληθινό ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά καταπληκτικό μερικές φορές προτιμώ να παρακολουθώ αγώνες Κόνφερενς Λιγκ από Τσάμπιονς Λιγκ».