ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο Λευτέρη Πετρούνια»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχάρηκε τόσο τον Λευτέρη Πετρούνια, όσο και τον Δημήτρη Τσιάμη για την επιτυχία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, χαρακτηρίζοντάς τον πρώτο «αθλητή-μύθο».

Λίγη ώρα μετά τη συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Στέφανο Τσιτσιπά για την πορεία του στο Rogers Cup, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε το ίδιο και για τον Λευτέρη Πετρούνια, χαρακτηρίζοντάς τον «αθλητή-μύθο» μετά την κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού ευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν παρέλειψαν να συγχαρούν και τον Δημήτρη Τσιάμη.

«Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τέταρτου σερί ευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου! Η γαλανόλευκη κυματίζει στην κορυφή του κόσμου!», αναφέρει η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της στα social media για τον Πετρούνια, ενώ για τον Τσιάμη αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Τσιάμη και σε όλους τους αθλητές του στίβου που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Μας κάνατε περήφανους!».

Δείτε τα σχετικά μηνύματα στο Twitter:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από