«H Τσίβας έκανε κρούση για Πινέδα – ΑΕΚ και ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούν τη μεταγραφή»

Το ESPN επανέρχεται με νέο δημοσίευμα σχετικά με τον Ορμπελίν Πινέδα, το μέλλον του στην ΑΕΚ και τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

O Ορμπελίν Πινέδα είναι από την περασμένη χρονιά ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο Μεξικο και το όνομα του παίζει για τις περισσότερες ομάδες της χώρας.

Ο Μεξικανός μέσος που πέρσι υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεσμεύεται με την Ένωση εμπλέκεται καθημερινά σχεδόν σε σενάρια αποχώρησης και μεταγραφής στην πατρίδα του.

Αυτή τη φορά το ESPN με δημοσίευμά του, το οποίο αναπαράγει και το μεξικάνικο «ElFutbolero» αναφέρει πως η Τσίβας έχει κάνει κρούση για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή της Ένωσης αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η ΑΕΚ δεν επιθυμούν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Περίπλοκο του Πινέδα

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η υπόθεση του Πινέδα δείχνει περίπλοκη για την Τσίβας, η οποία μάλλον δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για τον «Μαγίτο» έχοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο καλοκαίρι θυμίζουμε πως θα τεθεί σε ισχύ και η ρήτρα του Πινέδα για τις ομάδες του Μεξικού και του MLS στο ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από