Το μέλλον του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρος Λάμπρου, μετά από συζητήσεις που είχε με στελέχη της ομάδας καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ή θα μετακινηθεί σε άλλη ομάδα με τη μορφή του δανεισμού.

Ο 20χρονος επιθετικός μετά από την θητεία του στον Πανιώνιο επέστρεψε στην Τούμπα αναζητώντας το όνειρο. Ο Λάζαρος Λάμπρου συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία κάτι που ικανοποίησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Μάλιστα ο τελευταίος ζήτησε την παραμονή του Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Όμως, με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ο Λάμπρου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής όπως θα περίμενε στα παιχνίδια με Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο παίκτης μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, χωρίς όμως να πάρει τις εγγυήσεις που θα περίμενε ο ίδιος, δηλαδή αν θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που έρχονται για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Γι’ αυτό το λόγο και στη συζήτηση που είχαν οι επιτελείς της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ μαζί του, του έδωσαν το ελεύθερο να αποφασίσει.

Ο Λάμπρου καλείται να αποφασίσει αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ και θα κάνει υπομονή ή θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα για να έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από