Μία μέρα μετά την αποτυχία με την κάλυψη της παρουσίασης του Μάρκο Νίκολιτς, η ΠΑΕ ΑΕΚ διέκοψε τη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη.
Το απόγευμα της Παρασκευής (20/6) η ΑΕΚ παρουσίασε τον Μάρκο Νίκολιτς ως νέο της προπονητή σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο η κάλυψη μέσω του live streaming της ΠΑΕ είχε πολλά προβλήματα.
Αρχικά δεν υπήρχε ήχος ενώ στη συνέχεια έπεσε τελείως η μετάδοση, κάτι που προκάλεσε δικαιολογημένα την οργή των οπαδών της ομάδας στα social media. Όπως είναι λογικό, μετά από αυτό το φιάσκο, η Ένωση πήρε τα μέτρα της.
Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Ισραηλινών: «Μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για Οτούρου – Αυτή είναι η πρόταση των Πειραιωτών» (pics)
Την παραγωγή είχε αναλάβει η εταιρεία με την οποία η ΠΑΕ έχει επί σειρά ετών συνεργασία για τη διαχείριση του λογαριασμού της ομάδας στο Youtube, μία συνεργασία που πλέον δεν υφίσταται.
Ο CEO της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να υπάρξουν συνέπειες και για εργαζομένους μέσα στο κλαμπ.