Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αντόνιο Ζάρσαβα που αγωνίστηκε στη Σεβίλλη είναι στο στόχαστρο του Βόλου.
Ο Βόλος έχει ήδη κάνει αρκετές κινήσεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Θεσσαλίας θέλει να κινηθεί για ακόμη ένα απόκτημα.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βόλος ενδιαφέρεται για τον Αντόνιο Ζάρσαβα, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Σεβίλλη.
📝 Antonio Zarzana (🇪🇸 |#IbizaUD), después de acabar contrato en Ibiza, podría convertirse en nuevo futbolista del Volos griego (donde también jugó Antonio Luna).#SevillaFC | ℹ️ @__AngelGarcia__ que es un máquina con estas informaciones pic.twitter.com/LXo0zwPq4d
— Fútbol Nervión (@futbolnervion19) June 21, 2025
Ο 23χρονος εξτρέμ, αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ίμπιζα και συμπλήρωσε 29 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας, πετυχαίνοντας 1 γκολ αλλά και μια ασίστ.
Ο Ισπανός έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Σεβίλλης.
Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό των Νουμάνθια και Μαρίτιμο.