Σιπιόνι στην A Bola: «Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μιλήστε με τον μάνατζέρ μου»

Ο Λορέντσο Σιπιόνι απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του παρά την πίεση που δέχθηκε από την A Bola και παρέπεμψε στον μάνατζέρ του.

Ο Λορέντσο Σιπιόνι αποτελεί μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή, με τους Πειραιώτες να βλέπουν στο πρόσωπο του 20χρονου χαφ της Τίγκρε έναν «νέο Έσε». Για τον λόγο αυτό έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και έχουν φέρει την υπόθεση στα μέτρα τους τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο δεν «παίζουν» μόνοι τους καθώς για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπενφίκα.

Σε σημερινό της ρεπορτάζ μάλιστα η A Bola αναφέρει πως ήρθε σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και προσπάθησε να πάρει μία δήλωση που θα έκανε πιο ξεκάθαρο το τοπίο, ωστόσο ο Σιπιόνι απέφυγε ουσιαστικά να μιλήσει: «Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν θα απαντήσω, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μιλήστε με τον μάνατζέρ μου», φέρεται να είπε συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο που επικοινώνησε μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Πετρούσεφ: Ο Ερυθρός Αστέρας, ο νέος διεκδικητής και το δίλλημα του Ολυμπιακού

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει στη συνέχεια πως «ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε πως «γνωρίζει την Μπενφίκα», αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες δηλώσεις, ιδίως επειδή μία από τις βασικές προϋποθέσεις που θέτει η Μπενφίκα όταν ξεκινά διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή κάποιου παίκτη, είναι η διατήρηση της μυστικότητας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα επίσης, ο 20χρονος άσος γνωρίζει πως η Τίγκρε αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, κρατώντας παράλληλα ένα 25% των δικαιωμάτων του. Πάντως η συγκεκριμένη ιστορία δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ, με τον Ολυμπιακό να έχει αυτή την στιγμή το πάνω χέρι καθώς κινήθηκε πιο γρήγορα και έδειξε στον παίκτη πως τον θέλει πολύ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από