Στην αποστολή για το ματς της Τίγκρε με την Μπάνφιλντ ο Σιπιόνι (pic)

H αποστολή της Τίγκρε για την αναμέτρηση με την Μπάνφιλντ έγινε γνωστή και ο Λορέντζο Σιπιόνι βρίσκεται εντός αυτής.

Ο Λορέντζο Σιπιόνι αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού, και όπως έχει αποκαλύψει to10.gr οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει ο παίκτης κάτοικος Πειραιά.

Την ίδια ώρα, η Τίγκρε, η ομάδα που ανήκει ο Αργεντινός μέσος συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και θα αντιμετωπίσει την Μπάνφιλντ στο πλαίσιο της φάση των «32» του «Copa Argentina».

Η αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση ανακοινώθηκε, μέσα στη μέρα, και ο προπονητής, Ντιέγκο Νταμπόβε, συμπεριέλαβε τον 20χρονο χαφ σε αυτή, με τα Μέσα της Αργεντινής να υποστηρίζουν πως προορίζεται ακόμα και για το αρχικό σχήμα.

Θυμίζουμε πως χθες, ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να αγοράσουν το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και να τον κάνουν δικό τους ενισχύοντας τη μεσαία τους γραμμή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από