ΠΑΟΚ: Επιστρέφει για να φύγει ο Κοτάρσκι…

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ενσωματώνεται στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά όλα δείχνουν πως μετράει μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Στα τέλη Ιουνίου ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γίρι Παβλένκα. Από τον Μάρτιο είχε ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Λούκα Γκουγκεσασβίλι από τον Πανσερραϊκό ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Αντώνης Τσιφτσής που ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρσι από το πρόβλημα στους προσαγωγούς και έχασε έδαφος. Και στην κουβέντα δεν έχει μπει ακόμη ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο – εδώ και μία τριετία – βασικός τερματοφύλακας του Δικεφάλου που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2028, αλλά το μέλλον του στην Τούμπα είναι αμφίβολο. Για την ακρίβεια, μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει, κάτι που φαίνεται να έχουν αποδεχτεί και στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και όλη αυτή η προεργασία τους τελευταίους μήνες για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Διαβάστε επίσης: Πακέτο Αγγελάκης και Ζουγλής για τον Ολυμπιακό – Ο Μαρτίνης επιστρέφει στην Κ23

Μετά το σημερινό ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του, αύριο οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία για την τελευταία εβδομάδα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 14 Ιουλίου. Από αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και τους διεθνείς που είχαν έξτρα άδεια, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης επιστρέφει για να πιάσει δουλειά, ενώ όλα όμως δείχνουν πως η αποχώρησή του είναι θέμα χρόνου. Στην Τουρκία δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τη Γαλατασαράι και το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός για την πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας. Δεν είναι όμως μόνο η Γαλατά που τον έχει στο στόχαστρό της και δεδομένα το ψάχνει και ο ίδιος καιρό τώρα.

Θεωρεί πως ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ έχει κλείσει και η αλήθεια είναι πως αυτό είχε αρχίσει να φαίνεται από πέρσι. Από τις τρεις σεζόν του στην Τούμπα η περσινή ήταν μακράν η χειρότερη, με τον Κοτάρτσκι να έχει ίσως επηρεαστεί από τις φήμες γύρω από το όνομά του που είχαν αρχίσει να φουντώνουν από το προηγούμενο κιόλας καλοκαίρι. Αυτό που φαίνεται πως απομένει για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις είναι να φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ μία πρόταση που να τον ικανοποιεί οικονομικά.

Είτε από τη Γαλατά είτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το έδαφος για τη μετά Κοτάρσκι εποχή ο Δικέφαλος το έχει στρώσει. Και είναι πάγια θέση του κλαμπ ότι παίκτες που δεν θέλουν να μείνουν στην ομάδα, δεν τους κρατάει με το ζόρι. Από την στιγμή λοιπόν που και ο Κοτάρσκι έχει τάσεις φυγής, όλα είναι πιο απλά. Τώρα μάλιστα που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Αργά ή γρήγορα πάντως, ο Κροάτης θα αποτελέσει παρελθόν.

Εξάλλου είναι σαφές ότι ο Παβλένκα δεν ανανέωσε για να είναι δεύτερος. Ούτε ο Γκουγκεσασβίλι μετά από τέτοια σεζόν στις Σέρρες πήγε στον ΠΑΟΚ για να είναι τρίτος και να μην παίζει ποτέ. Ο σύλλογος έχει ανάγκη από χρήματα για να προχωρήσει πιο εύκολα στις επόμενες μεταγραφές του (βλέπε φορ), οπότε όλα συνηγορούν πως η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη για τον Κοτάρσκι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από