Ο Ολυμπιακός φέρεται να ξεκίνησε συζητήσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του νεαρού στόπερ, Τομάς Παλάσιος, σύμφωνα με όσα αναφέρει Αργεντινός δημοσιογράφος.
Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και εμπλέκεται σε νέα σενάρια από την Αργεντινή. Ο Τομάς Παλάσιος είναι το όνομα που γράφτηκε για τους ερυθρόλευκους, με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν επαφές για την απόκτηση του.
Ο Γκρόβα σε ανάρτηση του επίσης τονίζει πως για τον 22χρονο στόπερ ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με την Ίντερ να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.
Ο Παλάσιος αποκτήθηκε έναντι 6,5 εκατ. ευρώ από τους «νερατζούρι» πριν από έναν χρόνο, με τον παίκτη να μετρά τρεις συμμετοχές και τον Ιανουάριο να παραχωρείτει ως δανεικός στη Μόντσα, όπου έπαιξε οκτώ φορές.
Ο Παλάσιος είναι γεννημένος το 2003, είναι αριστεροπόδαρος αμυντικός και έχει ύψος 1.96, είναι πολύ δυνατός και κυρίως έχει πολύ υψηλή τεχνική. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, ο Παλάσιος πέρασε επίσης από Ταγέρες και Ιντεπεντιέντε Ρινταβάβια, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.
Δείτε την ανάρτηση για Ολυμπιακό και Παλάσιος:
🚨#Olympiacos 🇬🇷 abrió conversaciones por Tomás Palacios.
👉🏾El marcador central 🇦🇷 tiene varios interesados en Europa.
📍#Inter 🇮🇹 está dispuesto a negociarlo. pic.twitter.com/YvdLPcwBBC
— Germán García Grova (@GerGarciaGrova) July 12, 2025