Ο Δημήτρης Λημνιός δεν ήταν στην «πρώτη γραμμή» των πλάνων του Ρουί Βιτόρια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία
Στην πόρτα της… εξόδου απ’ τον Παναθηναϊκό είναι πλέον ο Δημήτρης Λημνιός, καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει έπειτα από ενάμιση χρόνο παρουσίας στο «τριφύλλι», για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.
Ο 27χρονος εξτρέμ δεν ήταν στην «πρώτη γραμμή» των πλάνων του Ρουί Βιτόρια (έμεινε εκτός αποστολής κι απ’ το φιλικό της Τετάρτης -16/7, 21:00- με τη Βέστερλο) κι έχοντας στα χέρια του πρόταση από την Φορτούνα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ταξίδεψε την Τρίτη (15/7) στην Ολλανδία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Διαβάστε επίσης: Καλλιμάρμαρο: Λάμπει ξανά το Στάδιο χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Παράλληλα, ο Λημνιός θα υπογράψει ως δανεικός για έναν χρόνο έχοντας με τους «πράσινους» συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.