Η κωλοτούμπα της ΕΠΟ που έκανε έξω φρενών τη Super League

Ο «δικός μας άνθρωπος» Βαγγέλης Γραμμένος και άλλα τρία μέλη της ΕΠΟ άλλα ψήφισαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και άλλα στην Εκτελεστική Επιτροπή, λιγότερο από 24 ώρες αργότερα.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Super League με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για υποβιβασμό τριών ομάδων στο τέλος της περιόδου, άνοδο μίας ομάδας από τη Football League και παράλληλα μπαράζ του 13ου της μεγάλης κατηγορίας με τον 2ο της Β’ Εθνικής.

Μία απόφαση την οποία υπερψήφισαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και άλλα τρία μέλη της, αν και το απόγευμα της Πέμπτης (23/8) είχαν ψηφίσει το ακριβώς αντίθετο. Η κυβίστηση σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή.

Γι’ αυτό και ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης έκανε λόγο για «εμπαιγμό» από την πλευρά της Ομοσπονδίας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Σωστά τα έλεγε ο πρόεδρος της Λίγκας που μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε την Παρασκευή (χτύπα ξύλο).

Τι έγινε λοιπόν, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Πέμπτη (23/8).

«Αποφασίστηκε να εγκριθεί «κατ΄ άρθρο» η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018-19 της Super League, προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου» ανέφερε η ΕΠΟ στο δελτίο Τύπου.

Να περάσει δηλαδή, το 3-1 χωρίς μπαράζ. Ποιοι ψήφισαν μεταξύ άλλων, υπέρ της εισήγησης για έγκριση της προκήρυξης, εκτός από τα μέλη της Super League που είναι στην Επιτροπή; Ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος και οι κύριοι Νίκος Βακάλης, Περικλής Λασκαράκης, Παναγιώτης Δημητρίου, οι οποίοι μαζί με τον Κωνσταντίνο Βρακά, εκπροσωπούν την ΕΠΟ στην συγκεκριμένη Επιτροπή είναι η απάντηση.

Ποιοι ήταν 10 ψήφοι της ΕΠΟ στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παρασκευής (24/8) που τάχθηκαν υπέρ του μπαράζ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Super League (μπορείς να το πεις ότι την είχαν και… διε-γραμμένη);

Ο πρόεδρος της Βαγγέλης Γραμμένος, και ακόμη οι Νίκος Βακάλης, Περικλής Λασκαράκης, Παναγιώτης Δημητρίου μαζί με τους Αστέριο Αντωνίου, Παναγιώτη Διακοφώτη, Λεωνίδα Λεουτσάκο, Λεωνίδα Θωμαϊδη, Σάββα Χατζησαρόγλου, Παναγιώτη Ψαρόπουλο (πρόεδροι Ενώσεων).

Στην άλλη άκρη, ήταν οι τέσσερις εκπρόσωποι της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, Μάκης Γκαγκάτσης, Δημήτρης Αγραφιώτης, Ευάγγελος Ασλανίδης και ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος. Έτσι, διαμορφώθηκε το 10-6.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δηλαδή, μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Βακάλη, πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαρακη, και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτη Δημητρίου, στη συνεδρίαση της Πέμπτης είπαν «ναι» στην προκήρυξη της Λίγκας και λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, την τροποποίησαν και πρόσθεσαν και το μπαράζ!

Τι μεσολάβησε και άλλαξαν απόφαση; Ιδού η απορία… Αυτό θα πει εξυγίανση…

Υ.γ. Η live ενημέρωση συγκεκριμένου blog και στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ, για τα όσα συμβαίνουν στη διάρκεια των Εκτελεστικών Επιτροπών της Ομοσπονδίας, είναι στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής της ΕΠΟ;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από