Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για την απόκτηση του Μεχντί Ταρέμι, αλλά ο παίκτης ζήτησε 24 ώρες προθεσμία για να αποφασίσει.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κριθεί η υπόθεση του Μεχντί Ταρέμι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Όπως είχατε διαβάσει και στο «10» σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Ίντερ για τον Ιρανό φορ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής ζήτησε 24 ώρες για να πάρει την τελική του απόφαση.
Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ προσθέτει πως παραμένει στο κόλπο ο Παναθηναϊκός αλλά και η Βέρντερ Βρέμης, μόνο που καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση στην ιταλική ομάδα. Όπως φαίνεται λοιπόν, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να περιμένει το «ναι» του 33χρονου άσου.
Διαβάστε επίσης: Γεωργία – Ισπανία 83-69: Την «πάτησε» με σούπερ Μαμουκελασβίλι
Ο Ταρέμι έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Ίντερ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Πέρσι, στην πρώτη του σεζόν με τους «νερατζούρι» είχαν 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ.
Εκεί βέβαια που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται ήταν στην Πόρτο όπου έμεινε τέσσερα χρόνια και πέτυχε 91 γκολ σε 182 συμμετοχές κατακτώντας πρωτάθλημα, κύπελλα και σούπερ καπ, ενώ ξεχώρισε στο Champions League με κρίσιμα τέρματα και βραβεία, ανάμεσά τους και το γκολ της χρονιάς της UEFA το 2021.
Το δημοσίευμα:
Accordo tra @Inter e @OlympiakosSFP per Mehdi Taremi. Il giocatore si è preso 24 ore di tempo per decidere
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) August 28, 2025