Χατσερίδης : «Πάμε για το πρωτάθλημα»

Τις σκέψεις του για την συνέχεια της σεζόν και για το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ, ανέλυσε ο Εβγέν Χατσερίδης μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Ουκρανός αμυντικός του Δικεφάλου που κλήθηκε ξανά στην εθνική από την Αντρέι Σεφτσένκο και την Τρίτη θα αναχωρήσει για το Κίεβο, αρχικά είπε: «Δε σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για μένα η απόδοσή μου. Έκανα αυτό που έπρεπε, δούλεψα για την ομάδα, έπαιξα για την ομάδα, είχα κι εμπειρίες από τη Ντιναμό Κιέβου που είχαμε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Τα συναισθήματα που είχα, οι εμπειρίες που είχα ήταν η … αγωνία. Το άμα θα περάσουμε ή όχι στην ουσία. Αυτό ήταν» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε μια καλή ομάδα, διαθέτουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου θα είμαστε εμείς σ’ ευνοϊκότερη θέση».

«ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ»

Αναφερόμενος στο πρώτο του διάστημα την ομάδα, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε: «Έχω κάποια θέματα με τη γλώσσα, λόγω του ότι δεν ήξερα αγγλικά, αλλά προσπαθώ κι εγώ να κάνω κάτι το καλύτερο. Κάνω μαθήματα για να μάθω αυτήν τη γλώσσα. Από εκεί και πέρα το κλίμα είναι πολύ θετικό.

Με τους συμπαίκτες μου έχω έρθει πιο κοντά απ’ ότι στην αρχή, νομίζω ότι αυτό είναι λογικό αλλά έχω την αίσθηση πως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά», ενώ στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα στον ΠΑΟΚ, απάντησε λέγοντας: «Αυτό δεν εξαρτιόταν από μένα. Υπήρχε η διάθεση πριν από δυο χρόνια αλλά το όλο θέμα έμεινε στις συζητήσεις, επειδή δεν τα βρήκαν οι άνθρωποι των δυο ομάδων στις κουβέντες που είχαν».

«ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ»

Στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και από το γενικότερο κλίμα στον ΠΑΟΚ, ο Χατσερίδης επεσήμανε: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μ’ αρέσει πάρα πολύ εδώ, έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ το ξαναλέω. Δεν είναι μόνον τ’ ότι το θέλω εγώ, το θέλουμε όλοι κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, που το πιστεύω αυτό και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε.

Τέλος ο Ουκρανός αναφέρθηκε και στις διαφορές ανάμεσα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, λέγοντας: «Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Το ένα είναι προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και το άλλο είναι πρωτάθλημα Ελλάδας. Αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Θα πρέπει να καταλάβουμε κι οι ίδιοι ότι αλλιώς θα πρέπει ν’ αντιδράσουμε στο πρωτάθλημα γιατί ξεκινήσαμε με μείον δυο και πρέπει να καλύψουμε αυτούς τους βαθμούς για να βρεθούμε μπροστά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από