Αποκάλυψη: Η «τρελή» πρόταση της Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς

Η ομάδα της Λισαβόνας πρόσφερε στον ΠΑΟΚ 7.000.000 € συν τον 25χρονο επιθετικό, Λουκ Καστάνιος, αλλά οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν την πρότασή της και ο Σέρβος στράικερ παρέμεινε στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προσπάθησε να κάνει τις τελευταίες ώρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Η πορτογαλική ομάδα στο… 90’ κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από τους Κυπελλούχους Ελλάδας και ο παίκτης παρέμεινε στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Λιοντάρια της Λισαβόνας χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και πρόσφεραν χρήματα, αλλά και έναν ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα, για να καταφέρουν να πείσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πει το πολυπόθητο «ναι».

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι πρόσφεραν 7.000.000 € συν τον Λουκ Καστάνιος με ελεύθερη μεταγραφή. Πρόκειται για τον 25χρονο επιθετικό, τον οποίο η Σπόρτινγκ είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2016 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 2.500.000 €.  Την περσινή σεζόν ο υψηλόσωμος Ολλανδός σέντερ φορ είχε δοθεί ως δανεικός στη Φίτεσε. Με την ομάδα της πατρίδας του ο Καστάνιος πραγματοποίησε συνολικά 36 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 1.288 λεπτά συμμετοχής. Φέτος, έχει επιστρέψει στο ρόστερ της Σπόρτινγκ και μάλιστα αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Μπενφίκα (1-1).

Η Σπόρτινγκ μετουσίωσε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον της για τον Σέρβο στράικερ του Δικεφάλου και μέχρι την τελευταία στιγμή πίεζε τους Θεσσαλονικείς για να αποδεχθούν την πρότασή της. Η διοίκηση του Δικεφάλου, ωστόσο, απέρριψε την πρόταση της πορτογαλικής ομάδας, με τον Πρίγιοβιτς να παραμένει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ναυάγησαν οριστικά και ο παίκτης συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σέρβος στράικερ είναι το μεγάλο «όπλο» του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι καλοκαίρι του 2022, πέρσι έπαιξε συνολικά 39 παιχνίδια με τα ασπρόμαυρα και σκόραρε 27 γκολ, ενώ φέτος έχει ήδη σκοράρει 5 τέρματα σε 7 επίσημα ματς.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από