Εμμανουηλίδης, ο πρώτος γεννηθείς μετά το 2000 που σκοράρει στη Superleague

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Superleague που σκοράρει ενώ έχει γεννηθεί από το 2000 και έπειτα. Δείτε σε ποια θέση κατατάσσεται στη λίστα με τους νεότερους σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε την άμυνα της Λαμίας στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (01/09), πετυχαίνοντας το 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος εντέλει επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Superleague, μετά την αντίστοιχη κόντρα στην Ξάνθη.

Έτσι, ο 17χρονος άσος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη Superleague που σκοράρει ενώ έχει γεννηθεί από το 2000 και έπειτα. Παράλληλα, έγινε ο πέμπτος νεότερος σκόρερ του Τριφυλλιού στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σκοράροντας σε ηλικία 17 ετών και 304 ημερών. Ο τωρινός συμπαίκτης του, Γιάννης Μπουζούκης, βρίσκεται πάνω από αυτόν, με τους Σωτήρη Νίνη και Χάρη Μαυρία να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Δείτε το γκολ του Εμμανουηλίδη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από