Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα

Παίκτης της ΑΕΛ είναι με κάθε επισημότητα ο Αμρ Ουάρντα.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά τη σεζόν 2019/20.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διαρκείας ενός έτους.

Διαβάστε επίσης:O Ντόντσιτς αγγίζει τον μύθο του Γκάλη: Η πρωτιά του Eurobasket που έχει κλειδώσει ο «Λούκα Μάτζικ» (vids)

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ανακοινώνει την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους, ερχόμενος με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο διεθνής Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1993, μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και είναι ήδη ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό — και φυσικά στους φίλους της ομάδας μας.

Ο Ουάρντα έχει φορέσει ξανά τη φανέλα με το άλογο στο στήθος τη σεζόν 2019/20, καταγράφοντας 23 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά του.

Το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί για εκείνον γνώριμο “γήπεδο”, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Παναιτωλικό (2015-17), ΠΑΟΚ (2018, 2021), Ατρόμητο (2017/18, 2019/20, 2024/25), Βόλο (2020/21) και Πανσερραϊκό (2024).»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από