Ζοάο Μάριο: «Μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ – Να γίνουμε ξανά πρωταθλητές» (vids)

Ο Ζοάο Μάριο δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στην ΑΕΚ, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που έκαναν αυτή τη μεταγραφή και μίλησε για τους στόχους του με την ομάδα.

Ο Ζοάο Μάριο είναι η 8η και τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται απόψε και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Πορτογάλος άσος, που πήρε τη φανέλα με το 10, ευχαρίστησε όσους είχαν συμβολή στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, δήλωσε πολύ χαρούμενος και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Οι αντιδράσεις στο «X» για τη συντριβή της Εθνικής (pics)

Όσα είπε ο Ζοάο Μάριο:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Πρώτα απ’ όλα αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη για την προσπάθειά του, με τον οποίο έχουμε το ίδιο όνομα, Μάριο. Ευχαριστώ επίσης τον Χαβιέρ (Ριμπάλτα) και τον κύριο Νίκολιτς, με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τον ήξερα, επομένως είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή εδώ στην ΑΕΚ».

Για τον στόχο της ομάδας και τον προσωπικό του στόχο: «Πρώτα απ’ όλα έχουμε τη φιλοδοξία να γίνουμε πρωταθλητές φέτος. Πιστεύω στη δουλειά του προπονητή. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών, οπότε πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι. Είμαι εδώ για να βοηθήσω με την εμπειρία και την ποιότητά μου και εύχομαι να σκοράρω αρκετά γκολ και να δώσω αρκετές ασίστ».

Για την OPAP Arena: «Είναι πανέμορφο το γήπεδο. Είδα χθες βράδυ κάποιες φωτογραφίες, αλλά δεν είναι ποτέ το ίδιο με το να είσαι εδώ. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο γεμάτο και ελπίζω στα πρώτα μου ματς να το δω».

Οι πρώτες στιγμές του Ζοάο Μάριο με τα κιτρινόμαυρα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από