Άρης : Στοπ στον στόπερ εκτός και αν…

Γιατί στον Άρη προσανατολίζονται να μην κάνουν άλλη μεταγραφή.

Περισσότερο κοστοβόρα από όσο υπολόγιζαν στην Αλκμήνης ήταν η λύση της συνεργασίας με τους Κένι Μπαργκάν και Λούκα Μιλούνοβιτς. Μαζί με δεδουλευμένα που είχαν λαμβάνειν, οι δυο ποδοσφαιριστές έκλεισαν πίσω τους την πόρτα του Χαριλάου με ένα ποσό της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να υπογράψουν τη λύση των συμβολαίων τους.

Αν το ποσό θα ήταν μικρότερο θα άφηνε περιθώρια για απόκτηση τέταρτου στόπερ, στη λογική της διάθεσης των προϋπολογισμένων (από το σύνολο των αποδοχών των δύο που έφυγαν) χρημάτων για την ενίσχυση της θέσης, χωρίς να ανέβει ο πήχης των απαιτούμενων πόρων για την κάλυψη της δαπάνης.

Έτσι, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ούγκο Σόουζα στο ρόστερ, που ήταν βασικό γρανάζι της κιτρινόμαυρης μηχανής το περασμένο διάστημα, η απόφαση να μην γίνει άλλη κίνηση στους στόπερ ήρθε φυσιολογικά.

Η περίοδος μεταγραφών ελεύθερων παικτών, εκτείνεται ως τις 14 Σεπτέμβρη. Αν και εφόσον κάποιος από τους παίκτες που βολιδοσκόπησε η ομάδα, στο τέλος αυτής, είναι χωρίς ομάδα και οι απαιτήσεις του πέσουν τόσο ώστε να μπορούν να καλυφθούν χωρίς άλλες υπερβάσεις, τότε και μόνο τότε, ίσως ο Πάκο Ερέρα, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος κι ο Θόδωρος Καρυπίδης μπουν στον πειρασμό για μια τελευταία κίνηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από