Marca για Μαστούρ: «Από τις… κόντρες με τον Νεϊμάρ κατέληξε στην Ελλάδα» (pic)

Το θέμα της ισπανικής ιστοσελίδας για τη μεταγραφή του Μαροκινού στη Λαμία – Οι Ισπανοί αναρωτιούνται πώς από τις… κόντρες με τον Νεϊμάρ κατέληξε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγινε η μεταγραφή του Χακίμ Μαστούρ στη Λαμία, με την Marca μεταξύ άλλων να κάνει ειδικό αφιέρωμα στην καριέρα του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το 2014 εθεωρείτο το μεγαλύτερο ταλέντο του πλανήτη!

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα παρουσιάζει στο κοινό την πορεία του Μαροκινού άσου, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μίλαν, πήγε δανεικός σε Μάλαγα και Τσβόλε και από το μεσημέρι της Τρίτης ανήκει και επίσημα στην ομάδα της Φθιώτιδας. «Μαστούρ: Από τις… κόντρες με τον Νεϊμάρ στο ελληνικό πρωτ», τιτλοφορείται το άρθρο της Marca.

Η εν λόγω ιστοσελίδα έχει «πατήσει» ουσιαστικά πάνω στο βιντεάκι που είχε δημοσιευθεί με τον Μαστούρ να κάνει κολπάκια με την μπάλα δίπλα στον σπουδαίο Νεϊμάρ. Ο 20χρονος είχε χαρακτηριστεί από τους ειδικούς ως το «next best thing» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει όσους πίστεψαν στο – αναμφίβολα σπουδαίο – ταλέντο του.

Ο Μαστούρ, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, αλλά σε επίπεδο ανδρών είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Λαμίας. Ο 20χρονος αποδέχθηκε την πρόταση της Λαμίας και έρχεται στη χώρα μας για να πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να αποδείξει την αξία του και να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από