Ο Φράνκο Μπαλντίνι θα αποτελέσει το νέο σύμβουλο του Γιάννη Αλαφούζου για τα θέματα του Παναθηναϊκού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την πράσινη ΠΑΕ.
Ο Φράνκο Μπαλντίνι πρέπει να λογίζεται νέος σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στην πράσινη διοίκηση.
Μένει πλέον η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για να πιάσει δουλειά ο Μπαλντίνι και να στελεχώσει το δυναμικό της ΠΑΕ. Ο Ιταλός, για έξι περίπου χρόνια (1999-2005) αποτέλεσε διευθυντή ποδοσφαίρου της Ρόμα. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρεάλ (2006-2007) και την εθνική Αγγλίας (2007-2011) αναλαμβάνοντας τον ίδιο ρόλο, για να επιστρέψει στη Ρόμα ως CEO (2011-2013).
Διαβάστε επίσης: Πέντε χρόνια, ίδια δυσκολία, άλλος Ολυμπιακός
Από εκεί αποχώρησε για να γίνει τεχνικός διευθυντής στην Τότεναμ (2013-2015), ενώ η τρίτη του θητεία στους «τζαλορόσι» τον βρήκε στο πόστο του προπονητή (2016-2018).
Θα κληθεί λοιπόν να χρησιμοποιήσει όλη αυτή τη γνώση και εμπειρία που διακατέχει, ώστε να συμβάλει στην αναβάθμιση του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα.