STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε μετά τη νέα ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δείχνοντας πως η ομάδα έχει σφυγμό.
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και έδωσε συνέχεια στο σερί που τον θέλει να μην νικάει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Σάββας Παντελίδης εξήρε την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα, αναφέροντας πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο, αλλά η ομάδα του έδειξε να έχει σφυγμό, όπως ο ίδιος τόνισε.
Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη:
«Είναι από τα παιχνίδια που είναι άδικα. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην ήμασταν καλοί, αλλά ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρία και προηγήθηκε. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε πολύ, έδειχνε ότι θα γυρίσει, συμβαίνουν όμως αυτά, να μπει ένα γκολ από καραμπόλα… Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα δείχνει ότι έχει σφυγμό.».
MUST READ
Η δύσκολη «εξίσωση» του Αταμάν: Ο… ανέτοιμος Σορτς και ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό (vids)
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από