ΠΑΟΚ: Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε παραμονές (4/10) του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σε παίκτες και τεχνικό τιμ προκειμένου να περάσει μήνυμα ενότητας.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (5/10, 20:30) στην Τούμπα για την έκτη αγωνιστική της Superleague, με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, να μιλά στους παίκτες της ομάδας του ενόψει του αποψινού ματς.

«Πιστεύω σε εσάς, πιστεύω σε αυτή την ομάδα», ήταν κάποια από τα λόγια του Σαββίδη, που θέλησε με αυτό τον τρόπο να «ντοπάρει» τους αθλητές του συλλόγου ενόψει του ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου vs Μεντιλίμπαρ, πράξη 8η: Οι δύο σταθερές των πάγκων και μια προϊστορία σε φόντο… ερυθρόλευκο (vids)

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θέλησε έτσι να περάσει μήνυμα ενότητας, σε μια περίοδο που ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητά επανεκκίνηση και ψυχολογική ανάταση.

Η επικοινωνία ανάμεσα σε παίκτες και Σαββίδη έγινε παραμονές του ματς (4/10), με πρόθεση να ανέβει ψυχολογικά και το τεχνικό τιμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από