Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίζει χυδαία τον διαιτητή με την Κηφισιά, αλλά δεν αποβάλλεται (vid)

Το βίντεο που δείχνει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να βρίζει τον διαιτητή στο Περιστέρι

Τα είχε όλα το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά στο Περιστέρι, αφού πέρα από τα ηχηρά… φάλτσα της διαιτησίας, ακόμη ένας αρνητικός πρωταγωνιστής, ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Δημήτρης Καλοσκάμης.

Μπορεί να ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή, μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του, ωστόσο η συμπεριφορά του στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, προς τον Τέταρτο διαιτητή, Κωνσταντίνο Τικόζογλου, ίσως τον βάλει σε… μπελάδες.

Διαβάστε επίσης: Στα κορυφαία ντέρμπι του κόσμου το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στη λίστα και το ΠΑΟΚ – Άρης (pic)

«Τα έχετε γαμ… σήμερα. Τα έχετε κάνει πουτ… σήμερα. Πουτ… τα έχετε κάνει σήμερα. Ντροπή σας μαλ@@@ς!», είναι μερικά από τα… γαλλικά που είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ προς τον Τέταρτο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο

Δείτε το βίντεο:

Κίνδυνος να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Πλέον, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του ποδοσφαιριστή από παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, την ώρα που η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο ντέρμπι μετά την διακοπή, με ΠΑΟΚ (19/10, εντός) και Ολυμπιακό (26/10, εκτός)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από