Βασικοί Μαστούρ και Ριμπερί, νίκη της Λαμίας επί του Απόλλωνα Λάρισας

Με τους Χακίμ Μαστούρ και Στίβεν Ριμπερί σε θέσεις βασικών για Λαμία και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα, η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση. Στο αρχικό σχήμα των Λαμιωτών αγωνίστηκε και ο Τάσος Καραμάνος, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Με τον Χασίμ Μαστούρ να τοποθετείται σε θέση βασικού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας, η ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος κάθισε επίσης για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου αφότου διαδέχθηκε τον Μπάμπη Τεννέ, επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση.

Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα των Λαμιωτών αγωνίστηκε ο Τάσος Καραμάνος, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Γιάννης Σκόνδρας. Από τη δική τους πλευρά, οι γηπεδούχοι είδαν τον Στίβεν Ριμπερί, αδερφό του Φρανκ της Μπάγερν Μονάχου, να πραγματοποιεί ντεμπούτο.

Με κεφαλιά του Μπαράλες, η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 36′, ενώ λίγο αργότερα ο Μαστούρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μαρκολίνο ισοφάρισε σε 1-1 στο 47′ με όμορφο πλασέ, ο Δημούτσος έβαλε εκ νέου μπροστά τη Λαμία με βολέ στο 69′  και ο Μπούτνικ στο 73′ έγραψε το τελικό 3-1.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροίζι): Κοντογλίδης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χαντζής, Ριμπερί, Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης

Αναπληρωματικοί: Μάντζαρης, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Βαγενάς, Γκουντρουμπής, Ταουσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσακυργιάννης, Αγιώτης, Μπιμπάι, Καμπέρης, Ζαϊμι

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μαστούρ, Καραγκούνης, Μπαράλες, Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Πλιάτσικας, Καρυπίδης, Παπαργυρίου, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Οσμάν, Επστάιν, Τσούκαλος, Μπούντνικ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από