Ο Μαρτίνς και το σχέδιο για Τουρέ

Ο Τουρέ συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο Ρέντη αλλά ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει αν ο Αφρικανός δεν είναι 100% έτοιμος. Η συνομιλία των δύο ανδρών και η μεγάλη ικανοποίηση του Πορτογάλου για την διάθεση του παίκτη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πως και πώς να ξαναδεί τον Γιάγια Τουρέ ν’ αγωνίζεται στην ομάδα του λιμανιού. Ο ίδιος ο παίκτης δείχνει με την προσπάθεια που κάνει στο Ρέντη ότι θέλει να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θέλει να βοηθήσει άμεσα τους ερυθρόλευκους και γι’αυτό τον λόγο άλλωστε πηγαίνει κάθε μέρα, πρωί – απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης έχει δουλέψει πολύ με τον Γιάγια Τουρέ. Κι όταν λέμε πολύ εννοούμε πολλές ώρες σε καθημερινή βάση στο Ρέντη.

Από to10.gr διαβάσατε χθες πως ο Τουρέ ξεκίνησε τρέξιμο με την ομάδα, κάνοντας ένα μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει το πλάνο που έχει καθορίσει ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του, αναφορικά με την δουλειά που πρέπει να κάνει ο σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων.

Όχι μόνο δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά το αντίθετο το πλάνο τηρείται με ευλάβεια και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε έχει μιλήσει με τον Τουρέ και όχι μόνο μια φορά.

Έχει πει στον Αφρικανό άσο της ομάδας του λιμανιού πόσο πολύ τον υπολογίζει και πόσο ποντάρει στην ηγετική φυσιογνωμία του παίκτη.

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ο Μαρτίνς ρίσκο χρησιμοποίησης του παίκτη αν ο Τουρέ δεν είναι 100% έτοιμος κι αυτό είναι κάτι που το έχει συζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός με τον διεθνή μεσοαμυντικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, ο Τουρέ θέλει να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Μπέτις, θέλει να είναι τουλάχιστον στην 18άδα για τον μεγάλο αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Το αν ο Τουρέ θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών είναι αποκλειστικά θέμα του προπονητή της ομάδας του λιμανιού. Ο Μαρτίνς είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και το σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύει ο διεθνής μεσοαμυντικός.

Είναι πάντως δεδομένο ότι ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά βλέπει με πολύ μεγάλη ικανοποίηση την προσπάθεια που κάνει ο Τουρέ και to10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Μαρτίνς μίλησε με τον Αφρικανό λέγοντας του πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνει.

Όπως έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες, ο βασικός στόχος του Τουρέ είναι να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στην προπόνηση του Σαββάτου.

Αυτό προέβλεπε το αρχικό πλάνο και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο συνεχίζει την δουλειά στο Ρέντη ο 35χρονος άσος των ερυθρόλευκων. Το πότε θ’ αγωνιστεί είναι απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει πρώτα απ’ όλα να είναι 100% έτοιμος ο παίκτης για την πρώτη του εμφάνιση.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από