Αρης: Παίρνει και τον Ανδρέα Σταματή

Μία ακόμη προσθήκη για τον Άρη που εντάσσει στο δυναμικό του τον Ανδρέα Σταματή που έχει φορέσει τις φανέλες των Πανιωνίου και ΑΕΚ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο.

Δεν λέει να σταματήσει τις μεταγραφές ο Άρης! Ενώ όλοι θεωρούσαν ότι η προσθήκη του Μέργκιμ Μάβραϊ θα είναι η τελευταία για τους κίτρινους στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα… ισχύσει. Όπως έγινε γνωστό ο Άρης εντάσσει στο δυναμικό του και τον Ανδρέα Σταματή προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή επίθεσής του.

Να σημειώσουμε οτι πέρσι ο Σταμάτης αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο έχοντας 32 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2011-12. Στη επόμενη σεζόν έπαιξε στην ΑΕΚ, ενώ ακολούθησαν ο Πανηλιακός, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Πιερικός, τα Χανιά, η Ζάκυνθος, ξανά τα Χανιά και πέρσι η ομάδα του Αιγίου.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι ο Σταματής είχε σκοράρει εναντίον του Άρη στον Αρη, πέρσι στη νίκη των κίτρινων επί του Παναιγιαλείου με σκορ 5-2. Μάλιστα το τελευταίο απόκτημα των Θεσσαλονικέων είχε βγάλει την ασίστ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Πλέον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Σταματής παίζει στην κορυφή της επίθεσης και αν η απόκτησή του ολοκληρωθεί και τυπικά, τότε θα δώσει μία ακόμη επιλογή στον Πάκο Ερέρα.

Εξάλλου να πούμε οτι πρόκειται για τον γιο του Σταύρου Σταματή παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ. Να τι έλεγε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πατέρας Σταματής πριν από μερικά χρόνια.

Για την σύγκριση πατέρα-γιου: «Είναι πολύ πιο ψηλός από εμένα… πιο θηριώδης και ξέρει πολύ πιο καλή μπάλα από εμένα. Εγώ σαν ποδοσφαιριστής είχα πιο πολλές δυνάμεις εκείνος έχει ποιότητα παίρνει την μπάλα και την κάνει κομπολόι.

Για τον χαρακτήρα του: «Είμαστε υπερήφανοι σαν γονείς γιατί όλοι λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του Ανδρέα, αν και είναι μοναχοπαίδι. Εγώ έχω μάθει να κοιτάω τι κάνει ο εαυτός μου και το έχω μάθει και στον Ανδρέα αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ομαδικό αλλά εξαρτάται από την ατομική απόδοση. Σαν χαρακτήρας έχει το καλό ότι δεν ενθουσιάζεται, ούτε απογοητεύεται εύκολα, ενώ δεν παίρνουν και τα μυαλά του αέρα».

Για τα είδωλα του Ανδρέα: «Φυσικά και έχει και αυτός ως είδωλα τον Μέσι και τον Ρονάλντο, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πετυχαίνουν κάθε χρόνο από 80 γκολ, αλλά του αρέσει πολύ και ο Ιμπραΐμοβιτς, λόγω της θέσης του στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από