Στρεφέτσα: «Είμαι στο 100% μετά τον τραυματισμό μου, νιώθω εξαιρετικά και περιμένω την ευκαιρία μου»

Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα έκανε δηλώσεις στην COSMOTE TV ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κηφισιά (9/11, 15:00), μιλώντας για το ματς με την ομάδα των Βορείων Προαστίων αλλά και την κατάστασή του.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Νίκαια από την Κηφισιά (9/11, 15:00), για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

O Γκάμπριελ Στρεφέτσα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV ενόψει της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στη φυσική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, δηλώνοντας έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία του για να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Μπενέκη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στρεφέτσα:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το ματς της Τρίτης: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και παρόλαυτα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την απόδοση μας και να συνεχίσουμε μπροστά για να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το ματς με την Κηφισιά: «Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι μια μάχη όπως και όλα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να συνεχίσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα».

Για την δική του κατάσταση: «Μετά από ένα τραυματισμό που με ταλαιπώρησε, αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι στο 100%, έχω επιστρέψει, νιώθω εξαιρετικά και περιμένω την ευκαιρία μου για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από