«Ο Ρότα μία ανάσα από την επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ»

Ο Λάζαρος Ρότα βρίσκεται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει να «δέσει» τον Λάζαρο Ρότα στην ομάδα, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, ο δεξιός μπακ είχε ραντεβού με τη διοίκηση της Ένωσης, εκεί όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της ανανέωσης και υπήρξε πρόταση για διπλασιασμό των αποδοχών στον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ρότα λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και οι διαπραγματεύσεις «τρέχουν» προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στο ρόστερ, καθώς είναι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Μετά από το σημερινή συνάντηση φαίνεται ότι υπήρξε ικανοποίηση τόσο από την πλευρά του Ρότα όσο και στις τάξεις της διοίκησης της ΑΕΚ και αναμένεται το αν θα επισημοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου ώστε να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από