Παναθηναϊκός: Πιθανή η τριάδα στο κέντρο, επιστρέφει ο Κάτσε

Ο Αλβανός χαφ δείχνει άλλη εικόνα στις προπονήσεις και ο Γιώργος Δώνης τον επαναφέρει στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του αύριο κόντρα στην Λάρισα στον θεσσαλικό κάμπο, με τον Γιώργο Δώνη να σκέφτεται να αφήσει το 3-4-2-1 και να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σχηματισμό 4-3-3.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δοκίμασε το 4-3-3, με έναν αμυντικό μέσο (Κουρμπέλη) και δύο «οχτάρια» (Κάτσε, Τζανδάρη) στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ένα σχήμα που θα αφήσει εκτός τον Πούγγουρα, μιας και ο Δώνης δοκίμασε τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κάτσε αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος, καθώς στα ματς με Ξάνθη και Λαμία ήταν εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη. Το τελευταίο διάστημα ο Αλβανός χαφ εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός στην προπόνηση της ομάδας, δείχνει τον καλό του εαυτό και αυτό αναμένεται να του χαρίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αν ο Δώνης παρατάξει τελικά τον Παναθηναϊκό με 4-3-3, τότε εκτός της τριάδας των Κουρμπέλη – Κάτσε – Τζανδάρη, στην ενδεκάδα θα είναι ο Διούδης στο τέρμα, οι Γιόχανσονλ, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, οι Χατζηγιοβάννης και Μπουζούκης θα αγωνιστούν σαν εξτρέμ και ο Καμπετσής στην κορυφή της επίθεσης.

Αν ο Δώνης επιλέξει τελικά να πάει στη… δοκιμασμένη συνταγή του 3-4-2-1, τότε θα «θυσιαστεί» ένας εκ των Τζανδάρη ή Κάτσε και θα μπει τρίτος στην άμυνα ο Πούγγουρας. Θυμίζουμε πως ο Αντονί Μουνιέ μένει οριστικά εκτός του αυριανού αγώνα, ενώ ανέτοιμος είναι ο Φεντερίκο Μακέντα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από