Η δισέγγονη του Πούσκας ανέβασε φωτογραφίες με μπλούζα Παναθηναϊκού και «τρέλανε» τα social media

Η δισέγγονη του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας, Άνε, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποτίοντας φόρο τιμής στον προπάππου της που έγραψε ιστορία στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Η δισέγγονη του Φέρεντζ Πούσκας, Άνε, δεν ξεχνάει τη μνήμη του θρυλικού προγόνου της, τιμώντας την μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Ο Πούσκας έφυγε από τη ζωή το 2006, αλλά το όνομά του έχει γραφτεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο «καλπάζων συνταγματάρχης», όπως τον αποκαλούσαν, κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τρία ευρωπαϊκά τρόπαια ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό, όπου έζησε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του στους πάγκους, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» το 1971.

Διαβάστε επίσης: Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Ψάχνει τέταρτη σερί νίκη μετά το σοκ με Έβανς

Η δισέγγονή του, Άνε, που αγαπά ιδιαίτερα τη χώρα μας και τα ελληνικά νησιά, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στα social media, ποζάροντας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτίοντας φόρο τιμής στη θρυλική πορεία που διένυσε ο Πούσκας στα γήπεδα της Ευρώπης.

Δείτε την ανάρτηση της Άνε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από