Παναθηναϊκός : Για το απόλυτο στη Λάρισα

Με στόχο να κάνει το 3Χ3 και να μαζέψει τους πρώτους του βαθμούς (λόγω της τιμωρίας του -6 από το προηγούμενο πρωτάθλημα) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας μηδενίσει την τιμωρία της αφαίρεσης των έξι βαθμών και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα με στόχο το 3Χ3.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να διευρύνουν το σερί νικών στη φετινή Super League, αλλά και για να μαζέψουν τους πρώτους τους βαθμούς καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας παρά τις 2 νίκες που έχουν κάνει.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αγωνίζεται σε μια δύσκολη έδρα και προέρχεται από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των εθνικών ομάδων και του Nations League, κάτι που ενδεχομένως να έχει επηρεάσει σε έναν βαθμό τον ρυθμό του τριφυλλιού. Ο Έλληνας τεχνικός έχει επιλέξει 21 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός τους Κουλιμπαλί, Οικονόμου, τον τραυματία Μουνιέ, αλλά και τον ανέτοιμο Μακέντα.

Η λογική λέει πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με διαφορετικό σύστημα καθώς ο Δώνης θα επιλέξει το 4-3-3 από το 3-4-2-1 θέλοντας να χρησιμοποιήσει τους Κάτσε, Κουρμπέλη, Τζανδάρη στη μεσαία γραμμή. Στην άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς τα αριστερά οι Γιοχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, ενώ στην επίθεση δεξιά θα είναι ο Μπουζούκης, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Καμπετσής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από